BOBS Kombucha is heerlijk fris, concludeerden bezoekers van Mañana!

BOBS Kombucha is heerlijk fris. En werd gewaardeerd door de bezoekers van Mañana Mañana. En dat terwijl nogal wat bezoekers in eerste instantie nog nooit van kombucha gehoord. Daarom hadden we een groot bord gemaakt met de tekst “Proeverij ff wat anders”. En ja hoor, dat hielp om mensen te lokken.

BOBS Kombucha is heerlijk fris

Eenmaal aan de bar, was de truc om ze een slokje te laten proeven. Een heel glas was dan teveel van het goede. Dus kregen ze van ons een proeverij (voor 1 muntje=2,50) met kleine glaasjes met 4 smaken: Bobs kombucha original, Bobs kombucha gemberappel, Bobs kombucha frambooslimoen. Speciaal voor het festival hadden we heerlijke zomersmaak gemaakt: Bobs kombucha Vlierbloesem. We hadden kombucha op tap wat erg handig was.

De kennismaking met kombucha pakte goed uit. Dat bleek wel uit de vele complimenten die we kregen. Sommigen stonden 4 dagen met een tentje op het festival en kwamen meerdere keren langs om een kombucha halen. Voor velen zijn de subtiele smaken, zoals eerder beschreven, echt een openbaring en veel meer dan ‘Ff wat anders’.

Heerlijke sfeer op mañaña, trouwens. Relaxt, veel leuke acts en goeie bandjes. Dus die sfeer past prima bij kombucha. Maar, eerlijk is eerlijk, Achterhoekers drinken natuurlijk voornamelijk bier. En wat de boer niet kent… Toch was ik aangenaam verrast hoeveel mensen onze kombucha wilde proeven. Voornamelijk vrouwen, schreef de Gelderlander. Maar heus ook veel mannen!

Meest gehoord: wat verrassend, wat lekker, wat fris, wat heerlijk anders. Yes! Conclusie: BOBS kombucha is heerlijk fris. En ook de vele voordelen ten opzichte van andere drankjes, bleven niet onbenoemd. Wat heerlijk om zoveel mensen in korte tijd met Kombucha kennis te laten maken!