BD-Totaal levert nu Bobs Kombucha; dat vinden wij Top!

Biologische groothandel BD-Totaal levert nu Bobs Kombucha. Dat vinden wij top. Want daardoor is straks in elk biologische restaurants of cafés ons drankje te koop. Althans, daar gaan we voor!

Bobs Kombucha zit nu in het assortiment van biologische groothandel BD-totaal
Bobs Kombucha in het assortiment van biologische groothandel BD-totaal

Wij willen dat iedereen Bobs Kombucha kan drinken. Daarvoor is distributie van groot belang. Tot nog toe brachten wij bestellingen zelf. Een aapje of een mailtje met de mededeling: ‘graag verse kombucha’ En hop, we haalden de doosjes uit de koeling, legde die achterin de auto en brachten ze rond. Dat gaat nog wel zolang de rit niet meer dan 20 minuutjes is. Dan kost zo’n bestelling afleveren je, qua tijd, een uurtje. En heb je ook weer even met de eigenaar gesproken.

Maar we willen dat men ook buiten onze regio Bobs kombucha drinkt. Dus je begrijpt dat wij erg blij zijn met BD-totaal. Ze nemen Bobs Kombucha op in hun assortiment. En ze vertellen op hun site ook nog eens uitgebreid over de voordelen van kombucha!

BD-totaal was al de leverancier van onze ingrediënten. Biologische rietsuiker, verse gember, verse munt, verse limoenen. Allemaal afkomstig van BD-totaal in Houten. We hadden elkaar ook al een paar keer ontmoet en gesproken, onderander op de biologische beurs in Zwolle.

Ondertussen moesten we eerste ons biologische keurmerk zien te verkrijgen. Dat is een voorwaarde als je in het assortiment van BD-totaal wilt.

Vervolgens wilde BD-totaal ook wel even weten of er vraag is naar kombucha. Gelukkig is een van BD’s klanten, Café Bloem in Amsterdam, al een afnemer van Bobs Kombucha. En ook de Werkspoorcafé De Leckere neemt onze kombucha af. Wie volgt want… BD-Totaal levert nu Bobs Kombucha!